Karnevalsmarchen - lørdag den 29. juni 

KARNEVALSMARCHEN er en 20 km festlig og fornøjelig lørdags vandretur, hvor du sammen med venner, kollegaer, naboer, eller familie i hyggeligt lag nyder en skøn vandretur i det grønne.

En vandretur på 20 km bliver både lettere og meget sjovere, når man er en del af et karneval. Karnevalsmarchen i Viborg er Danmarks længste karneval og en unik mulighed for at få uforglemmelig oplevelse med venner og kammerater. Lav et hold, aftal en udklædning og mød op og gå ruten sammen. Ved målet på Paradepladsen - og i resten af Viborg - er der rig mulighed for at feste videre.

Firmaudflugt og foreningshold

Karnevalsmarchen på 20 km ruten lørdag er også en oplagt mulighed for firmaer og foreninger til at tage på en smuk vandretur og få en god fælles oplevelse inden sommerferien. 

Tid og sted

MÅL OG START ER PÅ PARADEPLADSEN, Tingvej, Viborg

Ruten åbner kl. 06/09 og skal være gennemført senest kl. 18.
 

Pris og tilmelding

Tilmeld jer online med det samme eller mød frem på dagen og køb et startkort. Det er muligt at tilmelde et hold samlet eller hver deltager enkeltvis.

For at kunne deltage i Karnevalsmarchen, skal man købe et éndags startkort til lørdag og vælge 20 km. Startkortet koster 100 kr., og prisen dækker deltagelse inkl. adgang til alle faciliteter på ruten - rastepladser, toiletter, førstehjælp og hjemtransport ved skade.
 

 

 

LÆS MERE HER
50-års jubilæum 2018
Ruterne

Hærvejsmarchen
Tingvej 17, 2. sal
DK - 8800 Viborg

Kontakt os
T: (+45) 86 62 58 54
M: info@haervejsmarchen.dk
W: www.haervejsmarchen.dk
     

Om Hærvejsmarchen
Historien
Se fotos
Sponsorater

Genveje
Tilmelding
Kontakt os
Priser


Børnemarch
Frivillige
Indkvartering


Regler
Paradepladsen
Links

#hvmviborg
Del dine oplevelser med HÆRVEJSMARCHEN og følg os på Facebook

   

webbureau easynet