IML Walking Association

HÆRVEJSMARCHEN er medlem af IML (International Marching League) Walking Association, Vandreforeningen Fodslaw, Dansk Motions Forbund og har anerkendelse fra Danmarks Olympiske Komité (DOK).

En del af IML

HÆRVEJSMARCHEN har sammen med syv andre flerdags marcher været en af grundlæggerne af marchorganisationen IML (International Marching League) i Tokyo i 1987. Senere er flere kommet til. I dag er der 28 IML marcher fordelt over hele Jordkloden. I 2009 blev navnet ændret til IML Walking Association og forkortes fortsat IML.

Grundidéen i IML er, at du ved deltagelse i andre landes marcharrangementer er med til at skabe international forståelse og fred mellem mennekser, samt opleve det sammenhold, der er mellem vandrere fra mange lande.  

Du kan, hvis du ønsker det, ved din første deltagelse i et IML arrangement købe et "International Walker Passport". Heri stemples efter gennemført march, hvorefter man kan købe en broncemedalje og en 'bronce-bjælke', med det pågældende lands navn. Se marchkalenderen via link til IMLs hjemmeside nederst på siden.

For at gennemføre en IML march skal man vandre mindst 2 x 20 km lørdag og søndag, der giver ret til et IML stempel i IMLs vandrepas, og at købe de eftertragtede IML medaljer. Har man gennemført et nærmere fastsat antal marcher kan man blive både ”European” , "Global" og ”International” walker. (Se venligst på IMLs hjemmeside). Der er deltagelse af vandrere, som har gennemført over 300 IML marcher rundt på Jorden. (Deltagere, der er fyldt 70 år på første marchdag, kan nøjes med 2 x 10 km)

 

Mere information

Oplysninger vedrørende IML, kan fås ved henvendelse til:

HÆRVEJSMARCHENs Sekretariat
Tingvej 17, DK-8800 Viborg

T: (+45) 86 62 58 54
M: info@haervejsmarchen.dk
W: www.imlwalking.org

 

Andre organisationer og samarbejdspartnere

Vi henviser venligst til siden LINKS, hvorfra du kan gå direkte ind på hjemmesiderne.

LÆS MERE HER
50-års jubilæum 2018
Ruterne
Målområdet - paradepladsen
Om Hærvejsmarchen
Medaljer og stempler
IML Walking Association
IVV - International Volksports Verband
Træning
Mød deltagerne
Marchens 5 grundpiller
Urkokken

Hærvejsmarchen
Tingvej 17, 2. sal
DK - 8800 Viborg

Kontakt os
T: (+45) 86 62 58 54
M: info@haervejsmarchen.dk
W: www.haervejsmarchen.dk
     

Om Hærvejsmarchen
Historien
Se fotos
Sponsorater

Genveje
Tilmelding
Kontakt os
Priser


Børnemarch
Frivillige
Indkvartering


Regler
Paradepladsen
Links

#hvmviborg
Del dine oplevelser med HÆRVEJSMARCHEN og følg os på Facebook

   

webbureau easynet