Pilgrimsvandringen søndag den 25. juni 2017

Pilgrimsvandringen er på søndagsruterne 10 og 20 km - og har et specialprogram undervejs med blandt andet fælles start på Paradepladsen søndag kl. 08.00 og morgenandagt i Viborg Domkirke kl. 08.30.

Pilgrimsvandringen i samarbejde med Viborg Stift

I anledning af reformationsåret 2017 arrangerer HÆRVEJSMARCHEN i samarbejde med Viborg Stift 2 pilgrimsvandringer på 10 og 20 km. søndag den 25. juni 2017, hvor der er samlet start kl. 08.00 fra Paradepladsen på Viborg Kaserne.

Bestilte startkort udleveres kl. 05 - 08 i Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, der ligger lige ved siden af startportalen. Målportalen er samme sted, da ruterne er lagt i en bue omkring Viborg på noget af Hærvejens gamle forløb, og vender tilbage til startstedet.

Vi holder en andagt i Viborg Domkirke kl. 08.30 - 09.00, før vi drager videre ud på ruterne, og man kan vælge at gå på 10 km. eller på 20 km ruten.
Pilgrimslederne sørger for ord at gå på, og vi synger sammen undervejs.

Det er planlagt at lave 4 hold á 25 deltagere, hvor 2 hold går på 10 km. ruten og 2 hold går på 20 km. ruten, - derfor er deltager antallet til holdene i første omgang 100 personer.

Vi vil gerne i første omgang sætte en deadline for holdtilmelding til mandag den 15. maj 2017. Herefter vil vi følge op og eventuelt lave ekstra hold, såfremt interessen er til det.

Desuden er der mulighed for at tilmelde sig enkeltvis og vandre på egen hånd på valgfri rute. Her er der ingen begrænsning, - heller ikke, hvis du ønsker at vandre sammen med nogle, du kender i forvejen. Du kan naturligvis også her følge andagten i Domkirken, og der bliver udleveret inspirationsmateriale til vandringen.

Pris og tilmelding samt bevis:

Prisen for startkort og rutekort samt adgang til toiletter, samaritertelt mv. langs ruten er 100 kr.
Yderligere information: Mette Wessel Fyhn, hærvejskoordinator, tlf. 8787 8895 - info@haervej.dk 

Tilmelding kan ske online på www.haervejsmarchen.dk. ,hvor du bestiller et endagsstartkort til søndag 10 eller 20 km.
Ved tilmelding online skriv venligst
 ordet Pilgrim som dit hold, når du kommer til dette i tilmeldingen.
Alle tilmeldte får information via den oplyste mailadresse.

Hvis du/I vil tilmelde større hold samlet, - send da venligst en mail til info@haervejsmarchen.dk.
Vi kan tilbyde at sende et Excel ark, hvor I taster de oplysninger, vi skal bruge for registreringen af holdets samlede antal startkort, - og som vi kan taste ind i tilneldingsmodulet. Her kan vi ligeledes aftale en samlet betaling for holdet.

Alle, der gennemfører en tilmeldt rute, får, efter at være i mål søndag inden kl. 17, udleveret et synligt bevis for deltagelse i Pilgrimsvandringen 2017.

Overnatning og bespisning:

Via HÆRVEJSMARCHEN hjemmesiden kan der også i tilmeldingsmodulet bestilles primitiv overnatning i idrætshal eller på skole meget tæt på start og mål.
Samtidig med tilmelding kan der også bestilles både morgenmad og aftensmad, der serveres i et stort telt på selve Paradepladsen.
Der er også rastepladser på ruterne, hvor man kan købe vand mv. og som bemandes af frivillige foreninger, spejdere m. fl.

Sidste frist:

NB: Alle interesserede, der har lyst til at deltage i Pilgrimsvandringen på egen hånd,  kan komme og tilmelde sig direkte i Kasernehallen, Tingvej 17, 8800 Viborg:
      Lørdag den 24. juni indtil kl. 18 samt søndag morgen den 25. juni kl. 05 - 08, hvor der samtidig udleveres startkort, rutekort og alt det andet materiale.

Hjertelig velkommen til den første Pilgrimsvandring på HÆRVEJSMARCHEN ruterne.
Vi glæder os til også ad denne vej at medvirke til at markere reformationsåret 2017.
Det må gerne være de første skridt til en årlig fast tradition - og det er altid den sidste søndag i juni.

 

 

Hærvejsmarchen
Tingvej 17, 2. sal
DK - 8800 Viborg

Kontakt os
T: (+45) 86 62 58 54
M: info@haervejsmarchen.dk
W: www.haervejsmarchen.dk
     

Om Hærvejsmarchen
Historien
Se fotos
Sponsorater

Genveje
Tilmelding
Kontakt os
Priser


Børnemarch
Frivillige
Indkvartering


Regler
Paradepladsen
Links

#hvmviborg
Del dine oplevelser med HÆRVEJSMARCHEN og følg os på Facebook

   

webbureau easynet