HÆRVEJSMARCHEN VIBORG DK

HÆRVEJSMARCHEN en én og todages march på 10, 20, 30, 40, 45 km

HÆRVEJSMARCHEN afholdes altid den sidste weekend i juni på de historiske og naturskønne ruter i og omkring Viborg. Der er en og todages ruter på 10 – 20 – 30 – 40 – 45 km

Startkort til alle 2 dages ruter koster 250 Dkr. inklusive HVM medalje. 

Startkort til alle endags ruter koster 100 Dkr. - uden medalje

Generelt om HÆRVEJSMARCHEN

Velkommen til den 49. udgave af HÆRVEJSMARCHEN i dagene lørdag den 24. og søndag den 25. juni 2017. HÆRVEJSMARCHEN har hvert år deltagere fra mere end 20 forskellige lande.

HÆRVEJSMARCHEN er Nordeuropas største IML (International Marching League) march. Der arrangeres hvert år 27 IML marcher rundt på hele jordkloden.

HÆRVEJSMARCHEN i Viborg har de senere år haft deltagelse af 6 - 7.000 vandrere. Heraf går ca. halvdelen både lørdag og søndag, hvor 2 x 45 km er vandrernes ”ekstremrute”. Den anden halvdel køber endagskort til ruterne. Målet er i løbet af nogle år at øge deltagerantallet til 10.000.

HÆRVEJSMARCHEN i Viborg og aktiviteterne omkring er en international folkelig totaloplevelse med indhold af natur, kultur, historie, sundhed, miljø, oplevelse og livsglæde.

March betyder ifølge ordbogen: En organiseret vandring. 
Det er netop hvad HÆRVEJSMARCHEN i Viborg er,
- og med mottoet: Vejen til sundhed.

Der er arrangeret overnatning i idrætshaller og på skoler tæt ved start/målområdet på Paradepladsen midt i Viborg by, og man kan bestille både morgen og aftensmad fra fredag til mandag. Alle startkort, overnatning og forplejning kan bestilles og betales online fra mandag den 2. januar 2017 på www.haervejsmarchen.dk

Ønsker man at bo på hotel, bed & breakfast eller lignende bestilles dette hos www.visitviborg.dk

Rundt på ruterne er der velorganiserede rastepladser, hvor man kan købe mad og drikkevarer. Der er velordnede toiletvogne. Der er meget tydelig afmærkning og ruteskiltning. Der er kontrolposter, som sikrer, at man har gået den fastsatte rute, som giver ret til ens egen personlige medajle.

En mangeårig tradition er, at der i Viborg i Hærvejsugen op til og under marchen arrangeres en stor byfest på pladser og torve i den gamle historiske by. Her mødes tusinder af mennesker, som i de gode gamle dage, hvor der blev afholdt Snapsting i Viborg. Her kom man fra hele Jylland for at handle og feste og måske få afgjort nogle mellemværender på Tinge.

NB: TILMELDING ONLINE FRA DEN 2. JANUAR 2017.

 

 

Find yderligere information om marchen nedenfor og i menuen til højre eller download brochuren ved at klikke på billedet nedenfor.

 

Aller Hærvejspakken - Goddiebag - 2016

HÆRVEJSMARCHEN har indledt et samarbejde med Aller Media Event for at give jer en endnu større oplevelse på årets vandring. Vi tilbyder alle jer marchgængere en Hærvejspakke - Goodiebag - for 75 kr. 

 Bestil ved tilmelding til HÆRVEJSMARCHEN alle distancer – KUN 75 kr. 
(NB: Dog ikke til Børnemarchen, der ikke kan tilmelde online, og som har sin egen sponsorpose til alle børn, der har købt startkort)

Du får:

  • HÆRVEJSMARCHENs officielle grønne marchtrøje
  • Udvalg af Allers ugeblade og magasiner
  • ... samt flere gode tilbud og overraskelser i pakken

 

 

De andre marcher

KARNEVALSMARCHEN er en 20 km festlig og fornøjelig lørdags vandretur, hvor du sammen med venner, kammerater, naboer, familie i hyggeligt lag nyder en skøn vandretur i det grønne.

BØRNEMARCHEN for børn fra 0 – 10 år har deres egen 5 km march sammen med forældre og bedsteforældre. Mange børn deltager i barnevogn og trækvogn, hvilket er et både rørende og festligt indslag, der for deltagerne giver minder for livet.

LÆS MERE HER
Aller Goodiebag
Ruterne
Hærvejsmarchens regler
Medaljer
IML
IML regler for hold
Træning
Tilmeldte deltagere
Mød deltagerne
IVV
IVV

Hærvejsmarchen
Tingvej 17, 2. sal
DK - 8800 Viborg

Kontakt os
T: (+45) 86 62 58 54
M: info@haervejsmarchen.dk
W: www.haervejsmarchen.dk
     

Om Hærvejsmarchen
Historien
Se fotos
Sponsorater

Genveje
Tilmelding
Kontakt os
Priser


Børnemarch
Frivillige
Indkvartering


Regler
Paradepladsen
Links

#hvmviborg
Del dine oplevelser med HÆRVEJSMARCHEN og følg os på Facebook

   

webbureau easynet