Sponsorater og donationer

Kontakt venligst HÆRVEJSMARCHEN s sekretariat

Sponsorater

HÆRVEJSMARCHEN indgår meget gerne sponsoraftaler med leverandører, samarbejdspartnere og virksomheder, som ønsker at promovere produkter og/eller services, der kan harmonere med det overordnede koncept, som indeholder natur, kultur, miljø, sundhed, oplevelse og livsglæde i en mellemfolkelig lokal, regional, national og international atmosfære.

Sponsoraftaler kan kombineres med synlig PR på Paradepladsen og på ruterne.

Der er ligeledes mulighed for at kombinere sponsorat med at kunne uddele promotion effekter og give aways efter aftalte konditioner herfor.

Donationer

HÆRVEJSMARCHEN modtager gerne donationer fra fonde, puljer og myndigheder, der har som formål at yde økonomisk støtte til HÆRVEJSMARCHEN s formål:

Uddrag af vedtægternes § 2:

"HÆRVEJSMARCHEN har til formål at fremme befolkningens sundhed ved hvert år den sidste weekend i juni at arrangere en IML* march i Viborg og omegn og tilbyde samt afholde folkelige aktiviteter i tilknytning hertil. (* International Marching League)"

Annoncer

Virksomheder, institutioner og foreninger tilbydes at tegne annoncer i PR materialer udgivet af HÆRVEJSMARCHEN. Det kan eksempelvis være i form af:

Web annoncer på hjemmeside og tilmeldingsmodul.

Annoncer i husstandsomdelt HVM avis (50000 stk.), rutekort (7.000 stk.) samt andet aftalt materiale.

LÆS MERE HER
Startkort, Spisning og Overnatning
Ruterne
Rastepladser
Frivillige hjælpere
P-pladser
Hærvejsmarchens regler
Regler for hold
Tilmeldte deltagere
Sponsorater og donationer
Sponsorer
Nyheder

Her kommer PDF med sponsorer og donorer 2019