Pilgrimsvandringen - søndag den 30. juni

Pilgrimsvandringen er på søndagsruterne 10 og 20 km - og har et specialprogram undervejs med blandt andet fælles start på Paradepladsen søndag kl. 08.00 og morgenandagt i Viborg Domkirke kl. 08.30.

Pilgrimsvandring under HÆRVEJSMARCHEN er en vandring i roligt tempo og med tid til eftertænksomhed. Vi vil gå med 3,5 km. i timen, med ophold ind imellem, hvor vi får mulighed for at dele en overvejelse, en sang og et ord med hinanden. 
Der vil være strækninger, hvor vi går i stilhed med god mulighed for den enkeltes fordybelse.

Pilgrimsvandringen i samarbejde med Viborg Stift

Igen i 2019 arrangerer HÆRVEJSMARCHEN i samarbejde med Viborg Stift 2 pilgrimsvandringer på 10 og 20 km. søndag den 30. juni 2018, hvor der er samlet start kl. 08.00 fra Paradepladsen på Viborg Kaserne.

Bestilte startkort udleveres kl. 07 - 08 i Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, der ligger lige ved siden af startportalen. Målportalen er samme sted, da ruterne er lagt i en bue omkring Viborg på noget af Hærvejens gamle forløb, og vender tilbage til startstedet.

Vi holder en andagt i Viborg Domkirke kl. 08.30 - 09.00, før vi drager videre ud på ruterne, og man kan vælge at gå på 10 km. eller på 20 km ruten.
Pilgrimslederne sørger for ord at gå på, og vi synger sammen undervejs.

Desuden er der mulighed for at tilmelde sig enkeltvis og vandre på egen hånd på valgfri rute. Her er der ingen begrænsning, - heller ikke, hvis du ønsker at vandre sammen med nogle, du kender i forvejen. Du kan naturligvis også her følge andagten i Domkirken, og der bliver udleveret inspirationsmateriale til vandringen.

NB: Hvis du har erfaring med at afvikle/vandre en Pilgrimsvandring, må du meget gerne sende mail til info@haervejsmarchen.dk - Vi har altid brug for en ekstra til at være med som leder af holdene, - som normalt er op til 30 personer. - I givet fald bliver du indbudt til en forhåndsorientering inden selve Pilgrimsvandringen på HÆRVEJSMARCHEN.

Pris og tilmelding samt bevis

Prisen for startkort og rutekort samt adgang til toiletter, samaritertelt mv. langs ruten er 100 kr. (to-dages startkort 200 kr. - efter første juni 250 kr)
Yderligere information: Mette Wessel Fyhn, hærvejskoordinator, tlf. 8787 8895 - info@haervej.dk 

Tilmelding kan ske online på www.haervejsmarchen.dk, hvor du bestiller et endagsstartkort til søndag 10 eller 20 km.
Når du har tilmeldt dig enten 10 km eller 20 km søndag, skal du krydse af i rubrikken Pilgrim, så er du automatisk tilmeldt.
Du må gerne samtidig tilmelde dig til to-dages march og også bestille en rute om lørdagen, derved er todages medaljen med i prisen

Alle tilmeldte får information via den oplyste mailadresse.

Hvis du/I vil tilmelde større hold samlet, - send da venligst en mail til info@haervejsmarchen.dk.
Vi kan tilbyde at sende et Excel ark, hvor I taster de oplysninger, vi skal bruge for registreringen af holdets samlede antal startkort, - og som vi kan taste ind i tilneldingsmodulet. Her kan vi ligeledes aftale en samlet betaling for holdet.

Alle, der gennemfører en tilmeldt rute, får, efter at være i mål søndag inden kl. 18, udleveret et synligt bevis for deltagelse i Pilgrimsvandringen 2019.

Overnatning og bespisning

Via HÆRVEJSMARCHEN hjemmesiden kan der også i tilmeldingsmodulet bestilles primitiv overnatning i idrætshal eller på skole meget tæt på start og mål.
Samtidig med tilmelding kan der også bestilles både morgenmad og aftensmad, der serveres i et stort telt på selve Paradepladsen.

Der er også rastepladser på ruterne, hvor man kan købe vand mv. og som bemandes af frivillige foreninger, spejdere m. fl.

Pilgrimshus "Herberget" i Viborg

I sommeren 2017 åbnede Viborg Pilgrimshus "Herberget" tæt ved Viborg Domkirke på Adressen Sct. Mogens Gade 18A, Viborg. - Hvis du tilmelder dig til Pilgrimsvandringen i tilmeldingsmodulet her på hjemmesiden, kan du vælge at overnatte i Viborg Pilgrimshus. Det koster 100 - kr. pr nat, - og du skal selv medbringe sengetøj. Se meget mere på linket herunder

https://viborgstift.dk/pilgrimme-and-haervejen-2/praktiske-informationer

https://www.haervej.dk/haervej/vandrerhjem/herberger-langs-haervejen

Sidste frist

NB: Alle interesserede, der har lyst til at deltage i Pilgrimsvandringen på egen hånd, kan komme og tilmelde sig direkte i Kasernehallen, Tingvej 17, 8800 Viborg:
Lørdag den 29. juni indtil kl. 18 samt søndag morgen den 30. juni kl. 05 - 08, hvor der samtidig udleveres startkort, rutekort og alt det andet materiale.

Hjertelig velkommen til den tredje Pilgrimsvandring på HÆRVEJSMARCHEN ruterne.
Det må gerne fortsat blive en fast årlig tradition - og det er altid den sidste søndag i juni.

 

 

LÆS MERE HER
Ruterne

Hærvejsmarchen
Tingvej 17, 2. sal
DK - 8800 Viborg

Kontakt os
T: (+45) 86 62 58 54
M: info@haervejsmarchen.dk
W: www.haervejsmarchen.dk
     

Om Hærvejsmarchen
Historien
Se fotos
Sponsorater

Genveje
Tilmelding
Kontakt os
Priser


Børnemarch
Frivillige
Indkvartering


Regler
Paradepladsen
Links

#hvmviborg
Del dine oplevelser med HÆRVEJSMARCHEN og følg os på Facebook

   

webbureau easynet