OVERNATNING

Uanset om du skal vandre en eller to dage, kan det være belejligt at overnatte i Viborg. Læs her om de forskellige muligheder.

Tilbud om indkvartering

HÆRVEJSMARCHEN tilbyder indkvartering og overnatning på Nordre skole, der ligger i gåafstand, og i Håndboldhallerne lige ved siden af start- og målområdet.

Ønske om indkvartering anføres ved online bestilling. Pladserne fordeles efter "først til mølle" princippet, og det anbefales at forudbestille og forudbetale inden 21. juni 2019 for at sikre indkvartering på ønsket lokation. (Vi skal dog nok finde en plads til alle, også på selve dagen)

Pris: 80 kr.  pr. nat 
Billetter til indkvartering udleveres sammen med startkort i Kasernehallen
(se tid og sted) 

HUSK: Der er ikke senge eller madrasser så liggeunderlag og sovepose må medbringes. For at skåne gulvene i hallerne benyt venligst blødt fodtøj. 

Har du spørgsmål vedrørende indkvartering og overnatning så kontakt os i HÆRVEJSMARCHENs Sekretariat

GÅ TIL TILMELDING

 

Bad

Har du ikke bestilt overnatning kan du både lørdag og søndag, når du er i mål, købe billet til bruserum i hallerne ved Stadion. PRIS 10 kr. (1,5 EURO)

Anden overnatning i Viborg og omegn

Udover marchens egen indkvartering er der mulighed for overnatning på hoteller, kroer, kollegier, bed & breakfast, campingpladser eller privat. Se mulighederne på VisitViborgs hjemmeside og book din overnatning direkte via nedenstående link:

Overnatning i Viborg