OVERNATNING

Uanset om du skal vandre en eller to dage, kan det være belejligt at overnatte i Viborg. Læs her om de forskellige muligheder.

Mulighed for primitiv overnatning

HÆRVEJSMARCHEN tilbyder indkvartering  i Håndboldhallerne lige ved siden af start- og målområdet. Indkvartering kan ske fredag tra kl. 12.00.

Ønske om indkvartering anføres ved online bestilling. 

Pris: 100 kr.  pr. nat 
Billetter til indkvartering udleveres sammen med armbånd og kontrolkort i registreringshallen/ Kasernehallen


Vær opmærksom på:

  • Indkvartering i hallerne foregå under primitive former.
  • Der er ikke senge eller madrasser. Så liggeunderlag og sovepose skal medbringes. Liggeunderlag må højst være 80 cm bredt.
  • For at skåne gulvene i hallerne, skal du bruge blødt fodtøj.
  • Af hensyn til brandsikkerheden må der ikke trækkes ledninger i hallerne. Til mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr må derfor kun anvendes de lade standere, som Hærvejsmarchen har stillet op.

Der er vågen vagt i hallerne alle døgnets timer, og man skal henvende sig til vagten ved ankomst og fremvise billet for overnatning. Billetten får du udleveret sammen med din armbånd og kontrolkort i registreringshallen/ Kasernehallen. Vagtens anvisninger skal følges.

 

Har du spørgsmål vedrørende indkvartering og overnatning så kontakt os i HÆRVEJSMARCHENs Sekretariat

GÅ TIL TILMELDING

 

Anden overnatning i Viborg og omegn

Udover marchens egen indkvartering er der mulighed for overnatning på hoteller, kroer, kollegier, bed & breakfast, campingpladser eller privat. Her finder du en oversigt over de forskellige overnatningssteder og Viborg Guiden 2024.