HÆRVEJSMARCHEN

TRADITIONEL VANDRING FOR ALLE

HÆRVEJSMARCHEN er for alle, der elsker at vandre, komme ud i naturen, få mange kilometer "i benene" - og ikke mindst opleve det helt særlige vandre-fællesskab. Marchen forløber over to dage, og det er muligt at vandre enten lørdag, søndag eller begge dage. Med distancer fra 1 x 5  km til ekstremruten på 2 x 45 km tilbyder Hærvejsmarchen vandreruter for enhver smag - og form.  

TO-DAGES RUTER MED MEDALJER

HÆRVEJSMARCHEN er den oprindelig to-dages vandring, som blev gennemført første gang i 1969. Marchen er en del af IML Walking Association, og faktisk er Hærvejsmarchen Nordeuropas største IML-march. Som en del af marchkulturen får alle, der gennemfører en to-dages march, overrakt en medalje.

BEMÆRK VENLIGST: Det forventes, at alle vandrere udviser hensyn overfor andre deltagere, private lodsejere, og er med til at værne om naturen på og langs HÆRVEJSMARCHENs ruter.

TID OG STED

Lørdag og søndag, 24. og 25. juni 2023. Alle ruter åbner kl. 06.00. Ruterne på 30 km, 40 km og 45 km  skal være påbegyndt senest kl.8.00. Ruten på 20 km kl. 9.00. Ruterne på 10 km og 5 km senest kl. 11.00.  Alle ruter skal være gennemført senest kl. 18.00. Start og mål er på Paradepladsen, Tingvej, Viborg.

PRIS OG TILMELDING

Alle tilmeldinger til alle ruter skal ske online i tilmeldingsmodulet senest 19. juni kl 24 . Alternativt kan du møde op i Kasernehallen på dagen, hvor der er hjælp til onlineregistrering, og hvor startkortet udskrives på stedet. 

2-DAGES RUTER: Voksne: 250 kr. Rabat på 50 kr. ved tilmelding senest den 30. april.
Pris for 2-dages kort er inklusiv HVM-medalje. 

2-DAGS RUTER:  Børn og unger op til 20 år: 175 kr. 

1-DAGS RUTER: Voksne, unge og børn 110 kr.

TILMELDING