HÆRVEJSMARCHEN

TRADITIONEL VANDRING FOR ALLE

HÆRVEJSMARCHEN er for alle, der elsker at vandre, komme ud i naturen, få mange kilometer "i benene" - og ikke mindst opleve det helt særlige vandre-fællesskab. Marchen forløber over to dage, og det er muligt at vandre enten lørdag, søndag eller begge dage. Med distancer fra 1 x 10  km til ekstremruten på 2 x 45 km tilbyder Hærvejsmarchen vandreruter for enhver smag - og form.  

TO-DAGES RUTER MED MEDALJER

HÆRVEJSMARCHEN er den oprindelig to-dages vandring, som blev gennemført første gang i 1969. Marchen er en del af IML Walking Association, og faktisk er Hærvejsmarchen Nordeuropas største IML-march. Som en del af marchkulturen får alle, der gennemfører en to-dages march, overrakt en medalje.

BEMÆRK VENLIGST: Det forventes, at alle vandrere udviser hensyn overfor andre deltagere, private lodsejere, og er med til at værne om naturen på og langs HÆRVEJSMARCHENs ruter.

TID OG STED

Lørdag og søndag, 27. og 28 juni. Ruterne åbner kl. 06.00 og skal være påbegyndt senest kl. 09.00 (10 km dog senest kl. 11.00). Alle ruter skal være gennemført senest kl. 18.00. Start og mål er på Paradepladsen, Tingvej, Viborg.

PRIS OG TILMELDING

Alle tilmeldinger til alle ruter skal ske online i tilmeldingsmodulet senest 21. juni. Alternativt kan du møde op i Kasernehallen på dagen, hvor der er hjælp til onlineregistrering, og hvor startkortet udskrives på stedet. 

2-DAGES RUTER: Voksne: 250 kr. / Op til 20 år: 175 kr.
Pris for 2-dages kort er inklusiv HVM-medalje. 
Rabat på 50 kr. ved tilmelding senest den 31. maj

1-DAGS RUTER: Alle (voksne og børn): 100 kr.

TILMELDING

 

RUTER

Start og mål er på Paradepladsen, Viborg Kaserne. Adgang fra Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, hvor der er registrering og udlevering af forudbestilte startkort samt spise og overnatningsbilletter.

LÆS MERE

 

OVERNATNING

Indkvartering og overnatning arrangeres af HÆRVEJSMARCHEN på Nordre skole, der ligger i gåafstand og i Håndboldhallerne lige ved siden af start og mål området.

LÆS MERE