HÆRVEJSMARCHENS BLOG

På HÆRVEJSMARCHENS blog kan du møde forskellige personer, der har haft en eller anden tilknytning til marchen. Der kommer løbende flere historier til, og har du lyst til at få din historie med, så send os en mail på info@haervejsmarchen.dk

 

 • <!--@ItemPublisher:Item.Title-->

  Jeg stopper ikke ved 50

  27-05-2019 Ove Thirup

  Ove Thirup er en af de veteraner, som har gennemført Hærvejsmarchen hvert eneste år siden starten. Og han har ikke tænkt sig at stoppe ved march nummer 50, for Hærvejsmarchen er blevet en tradition.

  Læs mere
 • <!--@ItemPublisher:Item.Title-->

  Meget vand og få vittige

  13-05-2019 Niels-Anker Hansen

  Hærvejsmarchen 1979 står klart i hukommelsen for alle, der deltog. Det var "meget våd og nærmest ikonisk Hærvejsmarch", siger Niels-Anker Hansen, der efterfølgende beskrev oplevelsen i poetiske vendinger. Læs med og få indtrykket af, hvordan Hærvejsmarchen også kan være - og ikke mindst HVORFOR man holder ud.

  Læs mere
 • <!--@ItemPublisher:Item.Title-->

  Når jeg er ude at vandre

  10-05-2019 Leif Sloth

  Leif Sloth har vandret mere og længere end de fleste. Siden han startede i 1976 med at vandre i foreningen Fodslaw har han i alt gået 92.000 km.

  Læs mere
 • <!--@ItemPublisher:Item.Title-->

  Smil til livet

  05-04-2019 Christina Didriksen

  Christina var lige blevet mor til nr. 2, da hun fik lymfekræft og måtte have en stamcelletransplantation. Efter 4 år med hård træning løb hun et maraton og var i sit livs form. 2 år senere fik hun en hjerneblødning midt på skibakken og lå i koma i 3 uger. Da hun vågnede, var hun lammet i hele venstre side. Det er 3 år siden nu. Til juni skal Christina gå 2 x 20 km til Hærvejsmarchen

  Læs mere