KARNEVALSMARCHEN

DANMARKS LÆNGSTE KARNEVAL 

KARNEVALSMARCHEN er en 20 km festlig og fornøjelig lørdags vandretur, hvor du sammen med venner, kollegaer, naboer, eller familie i hyggeligt lag nyder en skøn vandretur i det grønne.

En vandretur på 20 km bliver både lettere og meget sjovere, når man er en del af et karneval. Karnevalsmarchen i Viborg er Danmarks længste karnevalsrute og en unik mulighed for at få uforglemmelig oplevelse med venner og kammerater. Lav et hold, aftal en udklædning og mød op og gå ruten sammen. Ved målet på Paradepladsen - og i resten af Viborg - er der rig mulighed for at feste videre.

FIRMAUDFLUGT OG FORENINGSHOLD

Karnevalsmarchen på 20 km ruten lørdag er også en oplagt mulighed for firmaer og foreninger til at tage på en smuk vandretur og få en god fælles oplevelse inden sommerferien. I kan tilmelde online eller bare møde frem på dagen og registrere jer ved at købe startkort, der giver adgang til rastepladser og toiletfaciliteter undervejs. Man køber et startkort til lørdag. Der udleveres rutekort og keyhanger.

TID OG STED

Mål og start er på Paradepladsen, Tingvej, Viborg. Ruten åbner kl. 6:00, skal være på begyndt senest kl. 9:00 og gennemført senest kl. 18.00.

PRIS OG TILMELDING

NYT i 2019: Alle deltagere SKAL registreres online for at få udleveret startkort. I tilmeldingen vælges startkort til lørdag, 20 km.

En gruppe (firma, forening, familie, venner ) kan tilmelde et helt hold på den samme mailadresse, En registreret holdleder bestiller alle startkort til holdet og betaler samlet. HUSK: hvis en bliver forhindret, kan en anden deltage i stedet.

PRIS PR. STARTKORT 100 kr.
Pisen dækker deltagelse inkl. adgang til alle faciliteter på ruten - rastepladser, toiletter, førstehjælp og hjemtransport ved skade.

TILMELDING

 

RUTER

Start og mål er på Paradepladsen, Viborg Kaserne. Adgang fra Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, hvor der er registrering og udlevering af forudbestilte startkort samt spise og overnatningsbilletter.

LÆS MERE

 

OVERNATNING

Indkvartering og overnatning arrangeres af HÆRVEJSMARCHEN på Nordre skole, der ligger i gåafstand og i Håndboldhallerne lige ved siden af start og mål området.

LÆS MERE