KARNEVALSMARCHEN

DANMARKS LÆNGSTE KARNEVAL 

KARNEVALSMARCHEN den sidste lørdag i juni er en 20 km festlig og fornøjelig lørdags vandretur, hvor du sammen med venner, kollegaer, naboer, eller familie i hyggeligt lag nyder en skøn vandretur i det grønne.

En vandretur på 20 km bliver både lettere og meget sjovere, når man er en del af et karneval. Karnevalsmarchen i Viborg er Danmarks længste karnevalsrute og en unik mulighed for at få uforglemmelige oplevels med venner og kammerater. Lav et hold, aftal en udklædning og mød op og gå ruten sammen. 

Ved målet på Paradepladsen - og i resten af Viborg - er der rig mulighed for at feste videre

FIRMAUDFLUGT OG FORENINGSHOLD

Karnevalsmarchen på 20 km ruten lørdag er også en oplagt mulighed for firmaer og foreninger til at tage på en smuk vandretur og få en god fælles oplevelse inden sommerferien. 

TID OG STED

Karnevalsmarchen er lørdag den 29. juni 2024. Start og mål er på Paradepladsen, Tingvej, Viborg. Ruten åbner kl. 6:00, skal være på begyndt senest kl. 9:00 og gennemført senest kl. 18.00.

PRIS OG TILMELDING

Tilmelding kan ske online. 

Vi behøver kun navn, adresse og e-mail på holdlederen og antal vandrere på holdet.


OBS: Har man ikke fået tilmeldt sig online, kan man møde op i registreringshallen/ Kasernehallen Tingvej 17, Viborg, fredag kl. 12.00 - 21.00 eller lørdag kl. 05.00 - 09.00.

PRIS: 110 kr.
Prisen dækker armbånd, kontrolkort og rutekort samt adgang til rastepladser, toiletter, førstehjælp og hjemtransport ved skade.

Armbånd skal bæres synligt, kontrolkort skal klippes ved start, på ruten og i mål.

TILMELDING