PILGRIMSVANDRINGEN

GÅ HÆRVEJSMARCHEN SOM PILGRIM

Igen i år arrangerer HÆRVEJSMARCHEN i samarbejde med Viborg Stift  pilgrimsvandringer på 10 og 20 km. 

Pilgrimsvandringen har et specialprogram undervejs med blandt andet en morgenandagt i Viborg Domkirke. 

Pilgrimsvandring under HÆRVEJSMARCHEN er en vandring i roligt tempo og med tid til eftertænksomhed. Vi vil gå med 3,5 km. i timen, med ophold ind imellem, hvor vi får mulighed for at dele en overvejelse, en sang og et ord med hinanden. Der vil være strækninger, hvor vi går i stilhed med god mulighed for den enkeltes fordybelse.

Pilgrimsvandring starter kl 08.00  på Paradepladsen.

Pilgrimspræst Christian Kjær Bjerre og en ræke pilgrimsledere vil sammen med pilgrimsvandrere på 10 og 20 km gå samlet til Viborg Domkirke. I Viborg Domkirke vil der blive holdt morgenandagt, hvorefter vandring begynder.

Ruterne er lagt i en bue omkring Viborg på noget af Hærvejens gamle forløb og slutter på Paradepladsen.

Det er en god idé at have madpakke, vand og praktisk tøj til dagen med.

Du kan læse mere om pilgrimsvandring på www.viborgstift.dk/pilgrim.

 

TID OG STED

Søndag den 30. juni 2024.
Pilgrimsvandring starter kl. 08.00 på Paradepladsen.

PRIS OG TILMELDING

Pilgrimsvandring afholdes søndag. Ønsker du kun at gå pilgrimsvandring søndag, skal du købe 1-dags kort og i tilmeldingsmodulet sætte kryds i rubrikken " Vil du deltage i Pilgrimsvandring søndag". 

Pris: 110 kr.

Ønsker du også at vandre lørdag, kan du købe et 2-dags kort og i tilmeldingsmodulet sætte kryds i rubrikken " Vil du deltage i Pilgrimsvandring søndag" eller et 1-dags kort til lørdag.

Prisen dækker armbånd, kontrolkort og rutekort samt adgang til rastepladser, toiletter, førstehjælp og hjemtransport ved skade.

Armbånd skal bæres synligt. Armbåndet indeholder en chip og registrering sker elektronisk ved start og mål i målportalen. Kontrolkort skal klippes på ruten.

TILMELDING