BØRNEMARCHEN

BØRNEMARCHEN SØNDAG DEN 27. JUNI

Tag børnene med på march og giv dem en sund, sjov og anderledes oplevelse. Undervejs på den 5 km lange rute er der konkurrencer og underholdning ved Søndersø under overskriften Junglevandring i Panama, som er temaet for Børnemarchen 2021. 

Børnemarchen er børnenes helt egen march for alle fra 0 til 10 år og deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. Mange børn på børnemarchen deltager i barnevogn eller trækvogn. I kan for eksempel deltage som familie, klasse, børnehave, klub, og venner eller forening. Marchen er også en fin afslutning før sommerferien for dagplejere med børn og forældre.

DANMARKS STØRSTE BØRNEFROKOST

NYHED: Efter Børnemarchen inviterer vi i år til Danmarks største børnefrokost, som er åben for alle børn med startkort til Børnemarchen samt deres forældre, bedsteforældre og ledsagere. Menuen er en flot buffet med små lækre madder, forskellig frugt, snacks og saftevand ad libitum. NB: Børn på 0-1 år får tilbudt velsmagende frugt/"babymos". Frokosten koster 50 kr. pr. person og bestilles ved tilmelding.

TID OG STED

Mål og start er på Paradepladsen, Tingvej, Viborg, søndag den 27. juni 2021.

PROGRAM

Kl. 10.00: Opvarmning på Paradepladsen
Kl. 10.30: MekPek på scenen
Kl. 11.00: Samlet start fra startportalen på Paradepladsen 
Kl. 11.15-12.45: Jungleaktiviteter i Panama ved Søndersø
KL. 12.30-14.30: DANMARKS STØRTE BØRNEFROKOST
Kl. 12.00-14.00: Medaljer og diplomer i telt på Paradepladsen
Kl. 13.00-15.00: MekPek på scenen (med pause)
Kl. 13.45-14.00: Uddeling af præmier fra scenen

TIP: Nogle forældre (og store børn) er går en 10 eller 20 km rute om morgenen inden Børnemarchen og derefter 5 km sammen med de mindste af børnene.

PRIS OG TILMELDING

Det koster 75 kroner pr. barn at deltage. Voksne ifølge med børn kommer med gratis. Børnehaver og skoler kan tilmelde sig stuevis eller pr. årgang og få et hyggeligt fællesskab på turen.

De børn, der køber startkort, får udleveret en gavepose undervejs på ruten. Alle børn med startkort får udleveret medalje og diplom efter at have passeret målportalen på Paradepladsen

Børnefrokost skal bestilles ved tilmeldingen til Børnemarchen. Her kan du angive det ønskede antal buffet-billetter a 50 kr. Husk at bestille buffet til både børn og voksne.

TILMELDING

 

RUTER

Start og mål er på Paradepladsen, Viborg Kaserne. Adgang fra Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, hvor der er registrering og udlevering af forudbestilte startkort samt spise og overnatningsbilletter.

LÆS MERE

 

OVERNATNING

Indkvartering og overnatning arrangeres af HÆRVEJSMARCHEN på Nordre skole, der ligger i gåafstand og i Håndboldhallerne lige ved siden af start og mål området.

LÆS MERE