BØRNEMARCHEN

BØRNEMARCHEN SIDSTE SØNDAG I JUNI

Tag børnene med på march og giv dem en sund, sjov og anderledes oplevelse. Undervejs på den 5 km lange rute er der konkurrencer og underholdning ved Søndersø under overskriften Junglevandring i Panama, som er temaet for Børnemarchen. 

Børnemarchen er børnenes helt egen march for alle fra 0 til 10 år og deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. Mange børn på børnemarchen deltager i barnevogn eller trækvogn. I kan for eksempel deltage som familie, klasse, børnehave, klub, og venner eller forening. Marchen er også en fin afslutning før sommerferien for dagplejere med børn og forældre.

DANMARKS STØRSTE BØRNEFROKOST

NYHED: Efter Børnemarchen inviterer vi i år til Danmarks største børnefrokost, som er åben for alle børn med startkort til Børnemarchen samt deres forældre, bedsteforældre og ledsagere. Menuen er en flot buffet med små lækre madder, forskellig frugt, snacks og saftevand ad libitum. Frokosten koster 50 kr. pr. person og bestilles ved tilmelding på nettet eller ved Meny i Sct. Mathiascentret frem til den 21. juni.

PRIS OG TILMELDING

Det koster 75 kroner pr. barn at deltage. Voksne ifølge med børn kommer med gratis. Børnehaver og skoler kan tilmelde sig stuevis eller pr. årgang og få et hyggeligt fællesskab på turen.

De børn, der køber startkort, får udleveret en gavepose undervejs på ruten. Alle børn med startkort får udleveret medalje og diplom efter at have passeret målportalen på Paradepladsen. 

Børnefrokost skal bestilles ved tilmeldingen til Børnemarchen. Her kan du angive det ønskede antal buffet-billetter a 50 kr. Husk at bestille buffet til både børn og voksne.

TILMELDING