BØRNEMARCHEN

BØRNEMARCHEN SØNDAG DEN 28. JUNI

Tag børnene med på march og giv dem en sund, sjov og anderledes oplevelse. Undervejs på den 5 km lange rute er der konkurrencer og underholdning under overskriften Junglevandring i Panama, som er temaet for Børnemarchen 2020. 

Børnemarchen er børnenes helt egen march for alle fra 0 til 10 år og deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. I kan for eksempel deltage som familie, klasse, børnehave, klub, og venner eller forening. Mange børn på børnemarchen deltager i barnevogn eller trækvogn sammen med ledsagere. 

Børnehaver og skoler kan tilmelde sig stuevis eller pr. årgang for at få et hyggeligt fællesskab på turen. Marchen er også en fin afslutning før sommerferien for dagplejere med børn og forældre.

TIP: Nogle forældre (og store børn) er friske og går en 10 eller 20 km rute om morgenen og derefter 5 km sammen med de mindste af børnene.

TID OG STED

Mål og start er på Paradepladsen, Tingvej, Viborg.
Kl. 10.00: Opvarmning og underholdning på Paradepladsen
Kl. 11.00: Samlet start fra startportalen på Paradepladsen - Rute 1 x 5 km.

PRIS OG TILMELDING

Det koster 75 kroner pr. barn at deltage. Voksne ifølge med børn kommer med gratis. De børn, der køber startkort, får udleveret en gavepose undervejs på ruten. Alle børn med startkort får udleveret medalje og diplom efter at have passeret målportalen på Paradepladsen.

TILMELDING

 

RUTER

Start og mål er på Paradepladsen, Viborg Kaserne. Adgang fra Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, hvor der er registrering og udlevering af forudbestilte startkort samt spise og overnatningsbilletter.

LÆS MERE

 

OVERNATNING

Indkvartering og overnatning arrangeres af HÆRVEJSMARCHEN på Nordre skole, der ligger i gåafstand og i Håndboldhallerne lige ved siden af start og mål området.

LÆS MERE